FaceAct és un servei conectat a les principals plataformes de facturació electrònica més exteses del mercat. Rep múltiples factures, en un únic fitxer comprimit. Automàticament les extreu, les segella digitalment dotant-les de validesa legal i les carrega a les plataformes de facturació electrònica, per la seva distribució automàtica a les entitats corresponents, siguin públiques o privades.

Oblida't d'enviar les factures electròniques, una per una, als teus clients. Empaqueta-les totes en un fitxer comprimit i envia-les a FaceAct mitjançant un correu electrònic.FaceAct s'encarregarà de la resta d'una manera automàtica. Consulta els estats de transició de cadascuna, mitjançant un navegador o configura alertes, per tal de rebre un avís per correu electrònic dels events que consideris més rellevants. Dedica el temps d'enviament de les factures i del control de pagaments a altres activitats que aportin un major valor al negoci.

Passa del document de paper al document digital, amb validesa legal. No ocupa espai i es localitza immediatament, desde qualsevol lloc i en qualsevol moment.

FaceAct permet la configuració d'alertes segons diferents estats de transició de les factures: entregada, rebuda, acceptada, rebutjada, pagada, expirada. És una eina ideal per empreses proveidores de l'administració pública o empreses subscrites a una plataforma de facturació electrònica.

Servei web de pagament per ús, compatible amb equips de sobretaula, portàtils (osX / Windows) i mòbils (iOS / Android / Windows Phone).

Descarregar fulletó
Fulletó
Solicitar demostració
Demo